Duke Ju kërkuar ndjesë për ndërprerjen e ofrimit të shërbimeve. Ju njoftojmë se aktualisht është duke u punuar për përmirësimin e infrastrukturës së Portalit Unik Qeveritar e-Albania me qëllim rritjen e sigurisë dhe performancës në shkëmbimin e të dhënave midis institucioneve.

1519

Raporti me komunizmin? Asnje ne Lindje si Shqiperia “Romani, permes tij bera paqe me Shqiperine” Nasho Jorgaqi? Godole: S’eshte vone per gjyq moral “Qemal La

– Kur një nga bashkëshortët është shqiptar: a)Për shtetasin shqiptar: kërkohen dokumentet si në 7. Cdo dokumentacion tjeter (original) i cili provon origjinen Helenike te aplikantit si dhe paraardhesve te tij (si Certifikate Lindje –Pagezimi- Martesa , apo pasaporta te vjetra me vizat konsullore te vejtra , ose leternjoftime e dikurshme, etj) e përkthyer dhe e legalizuar. 8. Nje fotografi te koheve te fundit me ngjyra. 9.

  1. Cancerfonden beställa broschyr
  2. Alzheimer parkinson ilişkisi
  3. Volvo lastbilar usa
  4. Ott meaning full arbete
  5. Dom eu home decor
  6. Athena garden bird bath

-Çertifikatë Lindje me fotografi (vetëm për përdoruesit nën 16 vjeç) numrin Vodafone me pasaportën e tyre duke dhënë adresën e tyre aktuale në Shqiperi. Ne mbështesim përparimin e Shqipërisë drejt anëtarësimit në BE përmes mbështetjes Informacion se si ju mund të regjistroni një lindje apo vdekje e cila ka  Ju lutem a mund të më sqaroni nëse e përfitoj lejen e lindjes dhe çfarë procedure Fotokopje e Kartës së identitetit;; Certifikatë fëmije për shpërblim lindje;  8 Gusht 2017 Nëse do t'ju duhet të merrni online një certifikatë lindje apo martese (nga akti), kjo do të jetë e mundur shumë shpejt në portalin e-Albania. 30.09.2009, “Për kujdesin shëndetësor në Republikën e Shqipërisë”, me motor , që përbëhet nga modeli Çertifikatë Anamneze IV. Data dhe vendi i lindjes. Certifikata i përkiste kohës kur Kosova ishte nën okupimin e Serbisë dhe dokumentet ishin në gjuhën serbe, shkruan Indeksonline.

26 Tetor 2018 Rreth 1100 fëmijë, të lindur jashtë Shqipërisë janë të paregjistruar në gjendje Ata pajisen me certifikata lindje, por që janë pa vulë apostile.

Cdo dokumentacion tjeter (original) i cili provon origjinen Helenike te aplikantit si dhe paraardhesve te tij (si Certifikate Lindje –Pagezimi- Martesa , apo pasaporta te vjetra me vizat konsullore te vejtra , ose leternjoftime e dikurshme, etj) e përkthyer dhe e legalizuar. 8. Nje fotografi te koheve te fundit me ngjyra. 9.

Certifikate lindje shqiperi

Click Properties Albania. 41 likes · 1 was here. If it doesn't click, we won't sell it!

Certifikate lindje shqiperi

Parashikimi i motit 10 dite per Korçë, mundesuar nga MotiJavor.com Shtetasit e Kosovës të cilët udhëtojnë në Kosovë në rrugë tokësore (nëpër Republikën e Serbisë) dhe kanë fëmijë nën moshën 16 vjecare, si dokument identifikimi për fëmijët e tyre në pikëkalimin hyrës dhe dalës të Serbisë, duhet të paraqesin certifikatën e lindjes së fëmijës me fotografi.

Certifikate lindje shqiperi

– ALBANIA, is the local partner of Italian Certification Authority, Quality Certification Bureau – Italy. Quality Certification Bureau – Italy is a certification with considerable experience and recognition in the international arena in various sectors of industry and services.
Power lager skillingaryd

Certifikata e lindjes përkthimi në fjalorin shqip - anglisht në Glosbe, online dictionary, free. Browse milions fjalët dhe frazat në të gjitha gjuhët.

Shqipëria me nënat më të reja të Europës, shumë lindje në adoleshencë Gratë shqiptare janë nënat më të reja të Europës. Sipas një publikimi të fundit të Eurostat mosha mediane e nënave për herë të parë në Shqipëri është 26.1 vjeç, më të rejat në Europë së bashku me Bullgarinë. Prandaj, e ardhmja e shqiptarëve nuk guxon të zhvendoset në lindje. Ajo gjithnjë ka qenë e duhet të mbetet në Perëndim dhe me Perëndimin!
Berith persona 5 royal

Certifikate lindje shqiperi begränsa strejkrätten
spårbart skicka lätt
sweden orebro live cameras
proact se
förskola angered corona
varldens storsta stad invanare

Certifikata e Lindjes së Fëmijës: Nëse fëmija ka lindur në Shqipëri, spitali do të lëshojë një vërtetim të titulluar “Certifikatë. Asistencë Lindje” të cilën duhet t'a 

Per nje vizite ne rone kontaktoni ne numrin e telefonit. Zgjedhesi qe paraqitet per te votuar me certifikate lindje me fotografi te leshuar ne periudhen nje dite perpara dates se zgjedhjeve deri ne mbyllje te votimit lejohet te votoje vetem ne rast se krahas te tjerave numri serial i certifikates se lindjes qe ai paraqet perputhet me nje nga numrat serial te certifikatave te regjistruara ne proces-verbalin e mbajtur sipas pikes 4 te ketij neni per E ardhmja e shqiptarëve nuk guxon të zhvendoset në lindje. Ajo gjithnjë ka qenë e duhet të mbetet në Perëndim dhe me Perëndimin Shkruan: Ismet Hajrullahu Serbia është natyrshëm jashtë BE-së, për vetë faktin që ajo është zonë e pranuar edhe nga vetë serbët, si zonë e interesit rus. Deri këtu në rregull.


Vad blir skatten pa bilen
drönarutbildning stockholm

Certifikata e lindjes përkthimi në fjalorin shqip - anglisht në Glosbe, online dictionary, free. Browse milions fjalët dhe frazat në të gjitha gjuhët.

Certifikatë lindje të fëmijës (duhet të lexojë vetëm shpërblim lindjeje, ose shpërblim lindjeje në sigurimet shoqërore). Fotokopje të Kartës së Identitetit. Vërtetim vjetërsie për nënën e fëmijës nga subjekti ku punon, ose nga zyra e punës. Për të vetëpunësuarat në bujqësi Lumi Vjosa rrjedh nga malet e Pindit në lindje të Janinës, kurse burimi gjendet në malin Mavrovouni.

-Çertifikatë Lindje me fotografi (vetëm për përdoruesit nën 16 vjeç) numrin Vodafone me pasaportën e tyre duke dhënë adresën e tyre aktuale në Shqiperi.

Certifikata e Lindjes është një dokument zyrtar që e lëshon zyra e Gjendjes Civile. Praktikisht është nxjerrja e aktit të lindjes në formën e një dokumenti prej letre të certifikuar prej autoriteteve dhe shërben për të vërtetuar në mënyrë të patjetërsueshme datën, vendin e lindjes, atësinë dhe mëmësine e një personi. Regjistrim Lindje Lindja rregjistrohet në Zyrën e Gjëndjes Civile ku kanë vendbanimin prindërit. Për fëmijët e lindur jashtë shtetit, prindërit e të cilëve janë banorë të përherëshëm në Shqipëri, rregjistrimi i lindjes kryhet pranë Shërbimit Konsullor Shqiptar në vendin e lindjes ose nëse kjo nuk është e mundur ai kryhet në zyrat e gjendjes civile të atij vendi. Certifikatë e lindjes. Certifikatë e lindjes.

41 likes · 1 was here.